Ali Koç pes etti! “Adaylığım söz konusu değil”

Ali Koç resmen pes etti! Pes dedirten o gelişmeler Fenerbahçe kulübüne deprem etkisi yarattı! Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, göreve tekrar aday olmayacağını ve yapılacak istişareler sonrası yeni başkanın gelecek hafta belirleneceğini...

Kulüp Federasyonu Vakfı Başkanı Ali Koç, artık aday olmayacağını, yeni başkanın önümüzdeki hafta yapılacak görüşmelerin ardından belirleneceğini söyledi.

Vakıf Kulüpler Federasyonu'nun Maslak'taki genel merkezinde düzenlenen toplantıda, vakfın yeni başkanının görüşüldüğü ve yeni başkanın önümüzdeki hafta açıklanacağı açıklandı. Kulüpler Birliği ve F.Bahçe Başkanı Ali Koç, toplantının ardından şunları söyledi: "Herkes başkanlığı duymuştur ve başkanlık konusunda fikrini beyan etmiştir. Bugünün tarihi ilk genel kurul tarihidir. Hem başkanı hem de yönetim kurulunu kararlaştırıp bilgilendireceğiz. Gelecek hafta ikinci toplantı." Bugün yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri de görüşüldü. Birlik Cumhurbaşkanlığı seçimine aday olmak isteyenler bizden talepte bulundu. Kulüp derneğine sunum yapmak istediklerini söylediler. Bugün birbirimizle kimi, hangi şartlarda dinlediğimizi tartıştık. İdari olarak bazı sorunlarımız vardı, bunları tartıştık. Katılım iyiydi. Uzun zamandır bir araya gelip görüşemiyorduk. Bazı başkanlarımız ülke yarışına gidiyor. Allah sizin elçiniz ve yardımcınız olsun. Kura çekiminde iyi olduğumuzu düşünüyorum. Milli takımla ilgili konuştuk. Sponsorluk konusunda kararlar alındı" dedi.

Ali Koç: "Adaylığım söz konusu değil"

Başkan Ali Koç, artık iki dönem görevine devam etmeyeceğini söyledi. , "Desteklerini gösteren başkanlarımıza teşekkür ederim. Bu nedenle pazarlık yaptık. Adaylığım söz konusu değil. Anadolu'dan mı yoksa dört büyük kulüpten mi? Yönetim kurulunda kimler olmalı? Bunun gibi birçok konuyu tartıştık. Bu bilgi ve tartışmaların ardından önümüzdeki hafta tekrar toplanıp karar vereceğiz. Şahsen benim için bu ikinci sezon. Genellikle 1 yıllık dönemler vardır. Hatta kuralımızı değiştirip bu süreyi 2-3 yıla çıkarmamız lazım. Taze kana ihtiyaç var. Dedi ki: "Zaman çok hızlı geçiyor çünkü zaman geçiyor." Başkan Hasan Arat, "Kulüp derneği başkanlığı görevini sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşlarım beni işaret etti ve başvurmamı önerdi." Bu tamamen normaldir. Şu anda önceliğim Beşiktaş. Zaten söyledim. Beşiktaş'ta daha yapacak çok işimiz var. Çok zaman gerektirir. Zahmet edip buraya gelenlere de teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım artık önceliğimiz Beşiktaş. İnşallah bu çalışmaları camiamıza layık hale getiririz. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'ya da şunları söyledi: "Kulüp federasyonu başkanlığının seçilmesini tüm kalbimle desteklediğimi belirtmek isterim. Çok güzel bir toplantıydı. Herkes aynı fikirdeydi. Birlikte çalışmak harika. Bu sene Premier Lig'in çok daha keyifli geçeceğini umuyorum. Bugün çok güzel kararlar aldık. Onların kararlarına göre hareket edeceğiz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.