Ali Koç sevinçten havalara uçtu: Hayali gerçek oldu!

FIBA Süper Kupa Şampiyonu Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı'nı kabul eden Başkan Ali Koç, "Sayenizde bu sezon ilk defa EuroLeague şampiyonluk yüzüğümüz oldu. Sağ olun var olun," ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa maçında Beşiktaş’ı mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyon olan Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, kupayı Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerine takdim etti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa maçında Beşiktaş’ı mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyon olan Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, kupayı Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerine takdim etti.

Kulübün yönetim kurulu odasında gerçekleşen ziyarette, oyuncular ve teknik ekip hazır bulundu. Başkan Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı’nı başarılarından dolayı tebrik etti. Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve basketbol takımı hep birlikte fotoğraf çektirdi.

Takım kaptanı Alperi Onar, Başkan Koç’a tüm takımın imzaladığı formayı hediye etti. Başkan Ali Y. Koç, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Tarihimizin en başarılı performansını sergileyen Kadın Basketbol Takımımız bizleri ziyaret etti. Kupa takdimi artık bir gelenek haline geldi. Herkesi canı gönülden kutluyorum. Kupanın hem Türkiye’de kalması hem de sadece Fenerbahçe adına kazanılması ayrıca büyük önem arz ediyor. Buraya gelmek zordu. Burada kalmak daha zor. Devamlı kazanmak bir kere şampiyon olmaktan çok daha zor. Allah yolunuzu açık etsin. Şansımız bol olsun.

"Yeni transferlere ‘hoş geldiniz’ diyorum. 4 yeni transferimiz var. Kaptanımız Olcay da ailemizin bir parçası olarak geri döndü. Tina, 10 sene sonra döndü. Badiane yarım sezon bizimleydi, bu sezon tam sezon burada. Hocamıza teşekkür ediyorum."

"Sadece kazandığınız başarılardan dolayı değil yaratılan aile ortamının hepinizin birbirine kenetlenmesinde ve bu başarıda çok büyük katkısı var. İnşallah bu sezon pek çok kez yeni kupa takdim etmeye gelirsiniz."

"Sayenizde bizlerin de tişörtleri, madalyaları ve bu sezon ilk defa EuroLeague şampiyonluk yüzüğümüz oldu. Bu yüzük de müzemizin önemli parçası olacak. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. İyi ki hepiniz Fenerbahçe’nin sporcususunuz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.