Ali Koç; Trabzonspor maçı sonrası zehir zemberek sözler söyledi!

Ali Koç, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Net açıklamaları ile gündem oluşturan Ali Koç, zehir zemberek sözler söyledi! Ali Koç takımının arkasında durarak; "Bize ceza veremezler." Dedi..

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün ligden ayrılması durumunda yaşanabilecek senaryoları anlattı. Sponsorlarından izin aldıklarını kaydeden Koç, "Biz nerede olursak onlar da oradalar." F.Bahçe Başkanı Ali Koç bugün gazetecilerle buluştu. Lube Ayar, toplantıda gündeme gelen konuların detaylarını anlattı.

Koç; o toplantıda yaptığı açıklamada, "Buraya anormalliği normalleştirdiğimiz için geldik. 2 Nisan'da kongre üyelerimizle tüm seçenekleri tartışacağız.." Tüm sponsorlarımızla görüştük, onlardan yazılı onay aldık, her yerdeler" dedi.

"ÜÇ SEÇENEK VAR"

Sözlerini sürdüren Koç, şöyle konuştu: "Bankalarla da görüşüyoruz. krediler Üç seçeneğimiz var: kötü, en kötü ve en kötü. "Bir alt lige inmek, futbol faaliyetlerine bir süre ara vermek veya yurt dışından takım satın almak da mümkün. Ama bu kongrede çözülecek." Koç, "Şu anda kim olduğumuzu kesin olarak söyleyemem. Ama hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızın garantisini veriyorum." 

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Trabzonspor maçı sonrası FBTV'de açıklamalarda bulunduğunda aynı duygu ve düşünceyi yaşadığını söyleyen Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

"Onlar Sakinleşmeye çalışıyoruz, çok sakiniz. Açıklamayı yönetim kurulu üyeleriyle saatlerce görüştükten sonra yaptım. Bu sözler aniden ya da öfkeyle söylenmedi. Sahada yüzlerce insan olmasına rağmen futbolcularımıza kavga etmemeleri gerektiği söyleniyor. Saha ortasında Kadıköy'ü tezahürat ettiler, kalecilerini havaya fırlattılar, hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Ama futbolcularımıza şunu söylediler: "Trabzon'da sahanın ortasında mutlu olmamaları lazım." Olayı yakından takip eden bir uzman, "Dua edin, futbolcularınız maskülenlere sert tepki gösterdi, sonra sahaya çıkanların cesareti kırıldı. Bizi cezalandıramazlar. Yapsalar bile bedelini öderler." 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.