Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın teklifini reddeden NOW TV'den açıklama

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın NOW TV'de yapılacak yayına çıkma teklifleri reddedildi. İkilinin, moderatör olabilir ancak soru sormamalı şartı kabul edilmedi. Yayın iptal edildi.

NOW TV'de gerçekleştirilmesi planlanan yayında Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın moderatör olabilir ancak soru sormamalı şartını kabul etmeyen kanal yönetimi, programı iptal etti.

NOW TV'den yapılan açıklamada, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayına çıkma tekliflerinin reddedildiği belirtildi. İkilinin, "Moderatör olabilir ancak soru sormamalı" şeklinde bir şart öne sürdüğü iddia edildi.

Fenerbahçe'deki kongre öncesi Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın dün akşam NOW TV'ye çıkacakları duyurulmuştu, ancak yayın saati geldiğinde program iptal edildi. İki isim daha sonra Habertürk'e çıktı.

NOW TV'deki yayının neden iptal edildiği merak konusu olurken, kanal tarafından Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yayına neden çıkmadıklarına dair bir açıklama yapıldı.

NOW TV'den Spor Digital Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Taraflar moderatör istemedi. Ardından 'Moderatör olabilir ancak soru sormamalı' talebi geldi. NOW TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, bu şartları kabul etmedi ve yayın iptal edildi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.