Ali Koç'dan; Aziz Yıldırım Siz Çıldırdınız Mı?

Süper Lig'in sona ermesiyle Fenerbahçe'de başkanlık seçimi konusunda gaza basıldı. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, açıklama yaptı. Seçimdeki rakibi Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına yanıt verdi! Ali Koç, takımdaki yıldız futbolcularla ilgili de fikirlerini açıkladı!

F.Bahçe'nin mevcut başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Ali Koç, seçim öncesi Üst Kurul üyeleriyle yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

 Astronomik bir teklif gelmediği sürece takımda kalacaksın.''

Ali Koç sportif direktörü Mario Blanco'nun, kulüpte kalacağını söyledi. "Bunların hiçbirinin olağanüstü astronomik sayılarla alakası yok. Aksi halde takımda kalacak" dedi.
 Ali Koç'un açıklamasının devamı şöyle:
 "Fenerbahçe'ye her türlü haksızlığı, her türlü haksızlığı, hatta her türlü saldırıyı yapanlarla karşı karşıya geldiğimiz günden bu yana mücadele ediyoruz."

Çatışmaların miktarı arttı. Ben, verdiğimiz mücadeleyi tamamlamaya adayım. Peki, eski başkanımızın da dediği gibi, Fenerbahce'ye müdahale eden herkesi yok ederim.
 Aziz Yıldırım, güçlüyken bunu yapmadım ama şimdi nasıl yaptığını açıklarsan faydalı olur diye düşünüyorum. Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert cevap Ali Koç, başkanlık  rakibi Aziz Yıldırım'a şu şekilde cevap verdi: "Bunun ne kadara mal olacağını bilen var mı?  Soruyorum hayır. Her şey gizlidir ve hiçbir şey bağışlanmamış olabilir.
 Eğer öyleyse, lütfen dışarı çıkıp insanlara haber verin. Ben çok bağış yaptım, çok daha fazlasını yaparım.
 150 milyon euro bağışlamazsa yasal olarak gereken her şeyi yaparım.'' desin.

Koç: "Sevgili Aziz Yıldırım sen deli misin?

 Zihinsel yeteneklerimi mi kaybettim?
 İşletmenizi daha rekabetçi hale getirdiniz. 100 dedin, 150 dedin, milyon dedin, TL dedin ve kürsüye çıktın. İletişimci arkadaşınıza "Euro değil TL, yanlış yazmayın" diyorsunuz.
 Bunlar mevcut. Bunları konuşmaktan utanıyorum. En kötü günlerimde bile ayağa kalkıp "şunu şunu yaptım" demedim. Bana söylemek isteyen arkadaşlarım bile izin vermedi.

 Bununla dalga geçiyorlar.
 Üstelik bunu mahkemeye verecek ve sen kanunu bilmiyorsun.
 Onun için Sayın Aziz Yıldırım.
 Dedim ki: Herkes toplansın. İster tek başınıza ister grup halinde gelin lütfen. "Kaçmayın" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.