Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!

2-2'lik Sivasspor beraberliğinden sonra ezeli rakibi Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü! Beşiktaş ile son derece eleştiri dolu bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Ahmet Konanç'ın aktardığı bilgiler Sarı Lacivertli cephede kriz olduğu yönünde..

Fenerbahçe camiasını yakından takip eden gazetecilerden Ahmet Konanç, Ali Koç ve yönetiminin ilgilendiği yeni teknik direktörü açıkladı. İşte Konanç'ın açıklamaları...

SERGEN YALÇIN AYRILDI! 


Sergen Yalçın, gelecek sezon Antalyaspor'da görev almak istemediğini, bunun nedenlerinden birinin de Fenerbahçe olduğunu söyledi. Ali Koç bildiğiniz gibi ilk olarak Sergen Yalçın'la tanışıp ilgilendi ancak Ahmet Ketenci'nin baskısıyla İsmail Kartal'a haber verdi. Nisan ayı F.Bahçe için kabus oldu. Önce süper kupa, ardından UEFA konferans liginden elenme ve Sivasspor ile berabere kalma...

Bence bu ligin kalan maçla %99'u tamamlandı F.Bahçe, Sivas'ta 2 puanla öne çıktı. Galatasaray, Adana Demirspor'u deplasmanda yenerse iş biter. F.Bahçe ile karşılaşan Beşiktaş, yeni teknik direktörler Semih ve Onur'un F.Bahçe'ye dönmesinin ardından toparlandı. Geçen sene Jorge Jesus'u övdüğümde ve şu koça bak dediğimde tepki verdiler, aman Tanrım, ah! Sivasspor maçında Olympiakos maçı 120 dakika oynandığı için oyuncular yürüyemedi.

SERGENO YALÇIN MONTELLA'YA ALINDI! 


Sivasspor maçı sonrası Ali Koç maç sonrası toplantı yaptı. Yönetim kuruluyla birlikte İsmail Kartal'ı talep eden Ahmet Ketenci dedi. Başkan Koça'yı suçladığı söylense de kendisini eleştirdiği belirtildi: "Sergen Yalçın, Montella ve yurt dışından bazı teknik direktörlerle anlaştık, sizin hararetli ısrarınızla İsmail Kartal'ı imzaladık, seçimin ne kadar yanlış olduğunu gördük. Hata yaptık."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!