Ali Koç'tan Ömer Temelli hamlesi

Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'de Mayıs 2018’de yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Ali Koç, yönetim kurulunu şekillendirmeye başladı. Kulübün önde gelen isimleri ile görüşmeler yapan Koç’un,...

Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'de Mayıs 2018’de yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Ali Koç, yönetim kurulunu şekillendirmeye başladı. Kulübün önde gelen isimleri ile görüşmeler yapan Koç’un, hali hazırda Aziz Yıldırım yönetiminde görev alan Ömer Temelli’ye bir teklifte bulunduğu belirtildi.
 
AZİZ YILDIRIM YÖNETİMİNDE YER ALAMAYACAK

Ömer Temelli’nin Ali Koç’tan gelen teklife henüz bir cevap vermediği de vurgulandı. Tecrübeli yöneticinin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeni oluşturacağı yönetimde yer almayı düşünmediği de öğrenildi. Ömer Temelli’nin, 2018’de başkanlığa aday olma gibi bir düşüncesinin de olduğu vurgulandı.
 
ÖZAYDINLI İLE BİRLİKTE KATILMIŞTI

Ömer Temelli’nin başkan adaylığı konusunda henüz net kararını vermediği, aday olmaması halinde Koç’un teklifine ''Evet’ diyeceği kulislerde konuşuluyor. Deneyimli ismin bir süredir Başkan Aziz Yıldırım’la arasının açık olduğu, kulübe fazla uğramadığı da öğrenildi. Koç’un geçtiğimiz ay 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nde düzenlendiği geceye Fenerbahçe Yönetimi’nden sadece derneğe üye olan Murat Özaydınlı ve Ömer Temelli katılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek