Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Seçim toplansında bomba açıklamalar yapmış oldu! Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a teşekkür ederek, plaket verdi! Koç, "Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum."

F.Bahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Üst Kurul Yönetim Kurulu (YDK) toplantısında konuştu. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan genel kurul toplantısına kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat, kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Sadettin Saran ve YDK üyeleri katıldı.

Açılışın ardından. YDK üyeleri konuşmalarıyla kürsüye çıktı. Seçim sürecinde odalarımız ve televizyonumuz kullanıldı. Yüksek Kurul Başkanına teşekkür etmek istiyorum. 2 yıl çok çabuk geçti. Genelde 3 yıl oluyor ama pandemiden dolayı seçim yapamadık. Bizimle uyum içinde çalıştılar ve en zor günlerimizde de, ezici bir Fenerbahçe ruhuyla bize destek oldular. "Şahsım, yönetim kurulumuz ve camiamız adına teşekkür etmek istiyorum" dedi.

CUMHURBAŞKAN KOÇ, PLAKETİNİ ÜST KURUL BAŞKANI UĞUR DÜNDAR'A VERDİ!

Daha sonra fotoğraf çekildi. anmak. alınmış Dündar ve ekibiyle birlikte çekildi. Aynı zamanda Li de Dündar'ın da duygusal olduğu görüldü. Dündar'ın kısa veda konuşmasının ardından meclis üyeleri Dündar'ı uzun süre alkışladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Gönderme!
Ali Koç, Dursun Özbek'in "delikanlıysan gel" sözlerine yanıt verdi!