Ali Koç'tan Taraftarlara Transfer Mesajı: "Biraz Sabır ve İnsaf Talep Ediyoruz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ekol TV'de transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Koç, forvet transferinde mesafe kat ettiklerini belirterek, taraftarlardan sabır istedi. Cenk Tosun ve Bartuğ hakkında umutlu olduğunu ifade eden Koç, sakatlıksız bir sezon dilediklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ekol TV'de yaptığı açıklamalarda transfer çalışmaları ve takımın durumu hakkında önemli bilgiler paylaştı. Taraftarların transfer beklentilerine değinen Koç, bir forvet transferinde önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, biraz sabır ve insaf talep etti. Ayrıca, Cenk Tosun ve Bartuğ hakkında umutlu olduğunu ifade eden Koç, sakatlıksız bir sezon geçirme temennisinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ekol TV'ye yaptığı açıklamalarda transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Koç, taraftarların transfer beklentileri hakkında şunları söyledi: "Taraftarlarımız transferler konusunda bağırıp çağırıyordu. Seçim biter bitmez transferler olacak diye düşünüyorlardı. Ancak son yılların en erken transferlerini yaptık. Şu anda sadece bir forvet transferimiz kaldı ve bu konuda da önemli mesafe kat ettik. B ve C planlarını da geliştiriyoruz. Biraz sabır ve insaf talep ediyoruz. İnşallah daha iyi olacağız."

Koç, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Cenk Tosun'dan umutluyum. Cenk'in babası çok iyi bir Fenerbahçelidir. Talihsiz sakatlıklar yaşadı ama Cenk'in temeli çok güçlü. İnşallah Beşiktaş'a hizmet ettiği gibi Fenerbahçe'ye de hizmet edecek. EURO 2024'te az süre aldı fakat çok iyi bir gol attı.

Bu yıl Bartuğ'dan çok ümitliyim. Hoca onu çok beğeniyor. İyi bir takımımız var ve takviyelerle daha da güçlendik. Kazadan beladan uzak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.