Ali Koç’tan transfer mesajı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup etmelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Devre arası 1-2 dokunuşla istediğimiz noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan Kasımpaşa- Fenerbahçe müsabakasının ardından basın mensuplarının sorulara cevap verdi.

Karşılaşma hakkında konuşan Ali Koç, "Sakat oyuncularımız geri geldi ancak Kovid-19 salgınına yakalanan futbolcular nedeniyle eksiklerimiz vardı. Buna rağmen arkadaşlar iyi mücadele ettiler. Ellerinden geleni yaptılar. Doğru istikametteyiz. Bu arma için sonuna kadar savaşacak, ölümüne mücadele edecek ruha ve takım anlayışına yaklaşıyoruz. Daha gidecek çok yolumuz var. Bu, son zamanlarda eksikti. Gollü kazanmamıza sevindik. Gol yemememize de 3 puan kadar sevindik. Devre arası 1-2 dokunuşla istediğimiz noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

"BU MAÇTA VAR'LIK 2 POZİSYON VAR"

Müsabakada 2 pozisyonda VAR sisteminin kullanılmamasına tepki gösteren Ali Koç, "Bu maçta VAR'lık 2 pozisyon var. Biri bizim penaltı pozisyonumuz. En azından VAR'a çağrılmalıydı diye düşünüyoruz. Sonlara doğru Kasımpaşa'nın da penaltısının en azından VAR'a çağrılacak bir pozisyon olduğunu arkadaşlar ifade ettiler." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

‘Türk futboluna ihtiyacım yok’ dedi, Ahmet Çakar Hamit Altıntop’un maaşını açıkladı
Beşiktaş'ta Sakatlık Krizi! Kupa Maçında 3 İsmin Durumu Merak Konusu!
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Heyecan Başlıyor! Hakemler Belli Oldu!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor: Tazminat bedeli belli oldu
Fethiye'de Mustafa Kiremitli Yağlı Pehlivan Güreşleri Heyecanı