Ali Şen: Aziz Yıldırım gitmeli, Ali Koç gelmeli

Tribünler bu aralar takımın kötü gidişatına paralel olarak, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratına sahne oluyor. Bu durumu ve yaşanılan süreci, 1981 ve 1994’te iki kez "Ali Şen başkan, Fenerbahçe şampiyon"...

Tribünler bu aralar takımın kötü gidişatına paralel olarak, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratına sahne oluyor. Bu durumu ve yaşanılan süreci, 1981 ve 1994’te iki kez "Ali Şen başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratıyla göreve çağrılan eski başkan Ali Şen, "İçim cız ediyor duruma ama Aziz Yıldırım artık daha fazla yıpranmadan gitmeli, yerine Ali Koç gelmeli…" diye konuştu.

Hürriyet'ten Burak Kuru'ya konuşan Ali Şen, taraftarın tepkilerine ilişkin "Taraftarı iyi anlamak lazım. Taraftar kararı vermek için çok direnir, yutkunur ama kaşlarını çattığı zaman da arkadan kaosu gelir. Bu kaos olmasın. Şampiyon da olsa düzelmez. Bundan sonra işler büyür, Aziz Yıldırım daha çok üzülür. O üzülür, biz daha çok üzülürüz, içimiz cız eder" dedi. "Tek adamlık Aziz Yıldırım’dan başlamadı. Bende de tek adamlık vardı" diyen Ali Şen, "Ali Koç geldi ve başarısız oldu diyelim. İlk sene yutkunurlar, ikinci sene yutkunurlar, üçüncü sene tanımazlar. Başkanlık sistemi var kulüplerde. Ha şu sorulur, peki demokrasi var mı? Bunları da demokratik yapabilirsin. Tek bir şart var: Başarı gelecek. O top gol olacak" ifadelerini kullandı.

"Yıldırım'ın gitmesi yeterli mi" sorusuna yanıt veren Ali Şen," Fenerbahçe’de bu yıl oynayan oyuncuları Fenerbahçe tribünleri seneye görmek istemez. Yeni oyuncuları ister. Ali Koç’un başkanı olduğu takıma da yıldızlar gelmeli. Yapamazsa o da aynı şekilde kötü başkan olur. Şu an bizim dönemlerimize göre büyük kolaylık yaşanıyor, tek sorun: Para. E o zaman Ali Koç’a para sorulur mu? Ali Koç’un kültürünü, coşkusunu yakından bildiğimden dolayı şunu diyebilirim: Gelecek yıl ve sonraki yıllar Fenerbahçe futbolda ambargo koyar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara aldı
Yusuf Yazıcı, Ajax'ın Radarında: Gelecek Sezon için Sol Ayaklı Sağ Kanat Arayışı!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi ve resmi açıklama için geri sayım başladı!
Beşiktaş, Atletico Madrid'in Savunma Gücü Mario Hermoso İçin Hamle Yapıyor
Galatasaray'da Yaprak Dökümü! İki Oyuncu Takımdan Ayrılıyor!