Ali Yerlikaya: Bayram tatilinin ilk 4 gününde trafik kazalarında 26 vatandaşımız yaşamını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı'nın başlangıcından itibaren geçen 4 gün içinde meydana gelen 2453 trafik kazasında 26 kişinin hayatını kaybettiğini ve 3870 kişinin yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı'nın tatilinin başlangıcından bu yana geçen 4 gün içinde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili bir raporu kamuoyuyla paylaştı. Yerlikaya, son 4 gün içerisinde yaşanan 2453 trafik kazasında 26 kişinin hayatını kaybettiğini ve 3870 kişinin yaralandığını duyurdu. Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız yaşamını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı." dedi. Bu rakamlar, bayram tatili süresince yaşanan trafik kazalarının ciddiyetini vurguluyor.

İçişleri Bakanı, vatandaşların güvenliğinin sağlanması için ilgili tüm birimlerin yoğun çaba gösterdiğini belirtti. Ancak, bu tür acı kayıpların yaşanmaması için daha fazla önlem alınması gerektiğini vurguladı. Yerlikaya, sürücülere trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Ayrıca, trafik polislerinin denetimlerinin artırılacağını ve gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.

Trafik güvenliğinin herkesin sorumluluğunda olduğunu vurgulayan Bakan Yerlikaya, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarının önemine dikkat çekti. Son olarak, bayram tatili süresince trafik kazalarının önlenmesi için tüm kesimlerin işbirliği içinde çalışması gerektiğini vurguladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Yalı Çapkını biterken, Mert Ramazan Demir adını başka projede duyuracak!
İddiaya göre, Turgut Altınok'un kızı Dışişleri Bakanlığı'na atandı
Maliye, IBAN ile ödeme talep edenlere karşı sıkı denetimler başlattı: Ceza kesilecek!
Şok üzerine şok: Kafeden gelen hesapta beklenmedik ücret!
Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı