Ali Yerlikaya oyunu Ankara'da kullandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanması ve demokrasinin sağlıklı işleyişi için çaba gösterdiklerini ifade etmesi, seçim sürecinin önemini bir kez daha vurguluyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde vatandaşların kararlarının sandığa adil bir şekilde yansıması için çaba harcadıklarını belirtti. Eşiyle birlikte oy kullanmak üzere Çankaya İlkokulu'na gelen Yerlikaya, vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaştı ve bir süre sohbet etti. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu ve demokrasinin güzellikle tecelli etmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı. Yerlikaya, milletin kararının önemine vurgu yaparak, oy sayımlarının huzur ve güven içinde tamamlanması için İçişleri Bakanlığı olarak çalıştıklarını ifade etti.

"AZİZ MİLLETİMİZİN KARARININ SANDIĞA GÜZELLİKLE TECELLİ ETMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ"

"Hep beraber aziz milletimizin kararının sandığa güzellikle tecelli etmesi için gayret gösteriyoruz. Tüm seçimin yönetimi, nihai kararlar Yüksek Seçim Kurulunun, il ve ilçe seçim kurullarının. Biz de İçişleri Bakanlığı olarak seçim sonrasında oy sayımlarının huzur ve güvenli ortamda tecelli etmesi için çalışıyoruz. Temennimiz, duamız her zaman olduğu gibi demokrasi bayramının en güzel şekilde neticelenmesi ve bu işin tamama ermesi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi