Alibeyköy Cemevi’nden ''Bahar Şenliği’

Alibeyköy Dersimliler Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi, Çağdaş Erzurum Dernekleri Federasyonu, Devrimci Hareket, Eğitim Sen, Erzurum Kazancı Köyü Derneği, Erzurum Sıldız Köyü Derneği, Erzurum Tanır Köyü Derneği, Erzurum Çatkale...

Alibeyköy Dersimliler Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi, Çağdaş Erzurum Dernekleri Federasyonu, Devrimci Hareket, Eğitim Sen, Erzurum Kazancı Köyü Derneği, Erzurum Sıldız Köyü Derneği, Erzurum Tanır Köyü Derneği, Erzurum Çatkale Derneği, Ezilenlerin Sosyalist Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Kaldıraç, Karadolap Spor Kulübü, Parseller Spor Kulübü, Sivas Banaz Köyü Derneği, Sivas Yağbasan Köyü Derneği, Toplumsal Özgürlük Partisi Girişimi, Varto İçmeler Köyü Derneğinin katılımcısı olduğu şenlikte çok sayıda söyleşi ve panel düzenlenecek. Ayrıca mahalleliler çeşitli konularda stand ve atölyeler açabilecekler.

İki gün sürecek Bahar Şenliği’nde ilk gün saat 15.00’te ''Türkiye’de kadın olmak'' söyleyişiyle başlayacak. Ardından saat 16.00’da ''En güzel şarkı kitap’ söyleşisi olacak. Şölen, şiir ve müzik dinletisi ile devam edecek.
İkinci gün ise, saat 14.00’te çocuk oyunu, saat 15.00’te 68’in 50. yılı söyleşisi, saat 16.00’da Anneler Günü, saat 17.00’de de sol ve 24 Haziran seçimi paneli yapılacak. Ardından müzik dinletisi olacak.
Siyasi partilerin, gazetelerin ve yayın evlerinin de stand açacağı Bahar Şenliği ücretsiz olup akşam saatlerinde de konserlerle devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!