Alişan'a dost kazığı şoku! Yeni doğmuş bebeği ile gündem oldu

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde yeni doğacak olan bebeğiyle ilgili paylaşımlarda bulunmuş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Konu hakkında yorumunu sosyal medya hesabında paylaşan Alişan, sinirlerine hakim olamadı.

Buse Varol’la 6 Mayıs 2018 yılında nikah masasına oturan Alişan, ikinci kez baba oldu. İlk çocuklarını 2019 yılında kucaklarına alan çift oğullarına Burak ismini vermişti. İkinci doğan kızlarına ise Eliz ismini verdiler. Kızının doğmasının ardından sosyal medya hesabında sık sık paylaşım yapan Alişan’a yakın bir dostundan beklenmedik bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı bu durumun ardından sinirlenerek Instagram hesabında paylaşım yaptı.

Alişan ve Buse Varol çifti dün ikinci kez anne – baba olmanın heyecanını yaşadı. Eşi Buse Varol’u doğum sırasında yalnız bırakmayan Alişan, yeni doğan kızının yalnızca ayaklarını paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşımının altına, “Babasının aşkı, geldi sonunda! Çok şükür…” notunu düştü. Bunun yanı sıra yakın bir dostundan beklenmedik bir hamle gören Alişan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla beraber tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çeken Alişan, arkadaşıyla arasındaki sorunu yaptığı uyarıyla gündeme getirdi. Tüm dikkatler açıklamaya çevrilirken Alişan’a yapılan o hareket merak konusu oldu.

Alişan yakın dostlarına kızının fotoğrafını atmış!

Dün ikinci kez baba olan Alişan, sosyal medya hesabına sadece kızının ayaklarını attı. Bunun yanı sıra yakın dostlarına kızının fotoğrafını attığını söyleyen ünlü şarkıcı, bir kişinin fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştığını şu sözlerle, “En yakınlarımdan olan birkaç kişiye kızımın fotoğrafını atıyorum. O da alıp yarım saat önce doğmuş olan kızımı hikayesinde paylaşıyor! Yazıklar olsun…” dile getirdi.

Doğumun gerçekleşmesinin ardından kızı Eliz’in yüzünü çektiği fotoğrafı yakın dostlarına atan Alişan, attığı fotoğrafı sosyal medyada görünce resmen çıldırdı. İkinci kez baba olma heyecanı yaşayan ünlü şarkıcı, yakın dostundan gördüğü bu hamle karşısında sinirlerine engel olamadı ve hesabında açıklama yaptı. Alişan’ın kızının fotoğrafını kimin yaydığı ise henüz bilinmiyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti
Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor