Alkol ve Sigarayı Bıraktığını Söylemişti! Serdar Ortaç sözünü yine tutmadı!

Serdar Ortaç, hayranlarına sigarayı ve alkolü bırakacağı sözünü vermiş ve konserlerine devam edeceğini söylemişti! Sözünü tutamayan ünlü müzisyen son konserinde yine olay oldu. Serdar Ortaç hayranları büyük tepki verdi!

Alkol ve kumar sorunları yaşayan ve yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser verdi ve ayakta durmakta zorlandı.

Hareketli konserin ardından sosyal medya hesabından bir video paylaşan Serdar Ortaç, zararlı alışkanlıklarından kurtulduğunu duyurdu.

Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada alkol ve sigarayı bıraktığını duyurdu. Ortaç şu ifadeleri kullandı: "Bugün içki ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere temiz bir sayfa açarak başlıyorum. Benimle ilgilenen doktoruma teşekkür ediyorum."

SÖZÜNÜ TUTMUYOR


Dün gece sahneye çıkan Serdar Ortaç'ın sözünü tutmadığı ortaya çıktı. Şarkının sözlerini unutan Ortaç, orkestra üyelerine bağırarak sözlerin ne olduğunu sordu.

"HATIRLAMIYORUM"


Ayakta durmakta zorlanan Serdar Ortaç, gitaristine dönerek şunları söyledi: " Daha sonra sarhoş olduğunu itiraf eden kişi, "Bir daha yap, hatırlıyorum" dedi. "Evet sarhoşum, itiraf ediyorum. "Bana bir içki ver, bir viski ver" dedi.

Ortaç'ta konsere gidenlerin görüntüye isyan ettiği ve bilet ücretlerini geri talep ettiği bildirildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.