Alkollü TIR şoförü yarım saatte 3 kazaya karıştı

Konya'nın Ereğli ilçesinde alkollü sürücü Muhammet Çat, kullandığı TIR ile yarım saatte 3 kazaya karıştı. İlk olarak motosiklete çarparak 2 kişinin ölümüne neden olan Çat, 20 dakika sonra hafif ticari araca çarparak 2 kişiyi yaraladı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, 23 yaşındaki alkollü sürücü Muhammet Çat, kullandığı TIR ile yalnızca yarım saat içinde 3 kazaya karıştı. İlk olarak motosiklete çarparak 2 kişinin ölümüne yol açan Çat, 20 dakika sonra hafif ticari bir araca çarparak 2 kişiyi yaraladı. Sonrasında, karıştığı hasarlı kaza sonucu gözaltına alındı.

Karaman'dan Ereğli'deki şeker fabrikasına pancar taşıyan Çat, 42 ESK 11 plakalı TIR ile saat 18.30 sıralarında Melicek Mahallesi kavşağında Yüksel Altınöz'ün kullandığı 42 ALA 343 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Altınöz ve arkasındaki yolcu Hasan Can hayatını kaybetti. Ölen iki kişinin cenazeleri, otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından yoluna devam eden Çat, ortalama 20 dakika sonra Fidanlık kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen 21 yaşındaki Süleyman Tezcan'ın kullandığı 42 ALU 809 plakalı hafif ticari araca çarptı. Bu kazada Tezcan ve yanındaki Mustafa Can Tezcan yaralandı ve ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Muhammet Çat, 10 dakika sonra da 2 kilometre ilerideki bir kavşakta hasarlı bir kazaya daha karıştı. Yakalanan Çat'ın yapılan alkol testinde 3,27 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.