Alman basınında Reina saldırısı: Her ne kadar Erdoğan...

Mannheimer Morgen gazetesi Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını yorum sütunlarına taşıdı. Yorumda teröristlerin amacının her yerde korku salmak olduğu vurgulandı. Gazete haberinde 'NATO üyesi hiçbir ülke...

Mannheimer Morgen gazetesi Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını yorum sütunlarına taşıdı. Yorumda teröristlerin amacının her yerde korku salmak olduğu vurgulandı. Gazete haberinde 'NATO üyesi hiçbir ülke terörden Türkiye kadar muzdarip değil. Her ne kadar Erdoğan ülkesini hukuksuz bir ülkeye dönüştürmeye çalışsa da Avrupa'dan da dayanışmaya ihtiyacı var' ifadelerini kullandı.

Gazetenin haberi şu şekilde:

“Türkiye'nin ödediği bedel çok büyük. NATO üyesi hiçbir ülke terörden Türkiye kadar muzdarip değil. Her ne kadar Erdoğan ülkesini hukuksuz bir ülkeye dönüştürmeye çalışsa da Avrupa'dan da dayanışmaya ihtiyacı var. Ancak bu noktada da taziye mesajları çaresiz kalıyor. Elbette ki herkes birliktelik göstermek istiyor, çünkü saldırı Berlin veya Paris'teki bir gece kulübünde de yaşanabilirdi. IŞİD önce Ortadoğu'da ve şimdi de Batı'da olmak üzere dünya çapında bir savaş sürdürüyor. İslamcıların mesajı açık ve net: Nerede olursanız olun, korkmalısınız: Berlin'deki evinizde veya İstanbul'da tatildeyken..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!