Alman Futbol takımı sporcuları sahaya çıplak çıktı

Futbolda ticarileşmeyi protesto eden Alman futbol takımı oyuncuları sahaya çıplak çıktı. Futbolcular sadece konç ve kramponlarla çıktıkları sahada "sanat maçı" yaptı

Almanya'da futbolun ticarileşmesini protesto etmek için 2 takım oyuncuları sahaya çırılçıplak çıktı. İlginç görüntülere sahne olan protesto maçında, oyuncular sadece krampon ve konçla sahada ter döktü.

Almanya'da futbolun ticarileşmesini protesto etmek için bu yıl üçüncüsü düzenlenen bir sanat projesinde 2 takım oyuncuları sahaya çıplak çıkarak meşin yuvarlak peşinde koştu.Almanya'nın Oer-Erkenschwick kasabasında yapılan maçı organize eden sanatçı Gerrit Starczewski, futbol sistemini "hastalıklı" olarak niteliyor.

İlki 2015 yılında düzenlenen "sanat maçının" üçüncüsünde futbolcular sadece konç ve kramponlarla sahaya çıktı. Oyuncuların numaraları ise sırtlarına boya ile yazıldı. İki takımı birbirinden ayıran tek özellik ise çorap renkleri oldu.

"FUTBOLUN YÖNETİM ŞEKLİNE BİR PROTESTO"

Alman spor dergisi 11 Freunde'ye konuşan sanatçı Starczewski, maçın; ticarileşme ve futbolun yönetim şekline karşı bir protesto olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasaray transfer hazırlığında!

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Erden Timur'a Teşekkür: Galatasaray'a İnanıyoruz!
İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Sezonu Kapattı!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Samet Aybaba!
Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta!
Galatasaray'ın bel kemiği o isimler! Galatasaray 3 yıldızla devleşti!