Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye'ye Geliyor

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak. Diplomatik ilişkilerin 100. yılını kutlamak için İstanbul'dan Gaziantep'e bir dizi temas gerçekleştirecek. Ziyaretin son gününde Ankara'da Erdoğan ile görüşecek ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı ziyaret edecek.

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in Türkiye'ye resmi ziyareti, tarihi bir anlam taşıyor. İki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yılını kutlamak amacıyla gerçekleşecek olan ziyaret, İstanbul'dan Gaziantep'e uzanan önemli bir programı içeriyor. Steinmeier, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde temaslar gerçekleştirecek ve Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da ziyaret edecek. Bu ziyaret, Türk-Alman ilişkilerinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaretin sebebi, Türkiye ile Almanya arasındaki diplomatik ilişkilerin kuruluşunun yüzüncü yılını kutlamaktır. Steinmeier'in ziyaretinin ilk durağı, binlerce Türk işçinin Almanya'ya gitmek için trenle yola çıktığı Sirkeci Garı olacak.

Steinmeier, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelerek çeşitli konuları ele alacak. Ardından Gaziantep'e geçerek depremzedelerle buluşacak.

Ziyaretin son gününde ise Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek olan Steinmeier'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da ziyaret edeceği duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

O Sanatçının Cinsellik İtirafı Olay Olmuştu! Gökhan Özen gündem oldu!
Türkiye'nin Savunma Sanayisi Zaferi: Bayraktar TB2 SİHA'ları Polonya'ya Teslim Edildi!
Seda ve Ümit Erdim Çiftinden Ayrılık Haberi!
Özel’den Türkan Saylan paylaşımı geldi: "Hepimize yol gösterdi"
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 19 yeni il müdürü atanması gerçekleştirildi