Almanya'da akıl hastası Türk vatandaş polis tarafından ailesinin önünde 4 kurşunla infaz edildi

Almanya'nın Mannheim şehrinde yaşanan bir olayda, akıl hastası olduğu iddia edilen 49 yaşındaki bir Türk vatandaşı, Alman polisleri tarafından ailesinin gözü önünde 4 kurşunla vurularak öldürüldü.

Almanya'nın Mannheim şehrinde meydana gelen şok edici bir olayda, akıl hastası olduğu iddia edilen 49 yaşındaki Türk vatandaşı, Alman polisleri tarafından ailesinin gözü önünde 4 kurşunla vurularak öldürüldü. Olayın detayları, Alman polisinin tepkisini çekiyor.

AKIL HASTASI VATANDAŞ KENDİNİ İHBAR ETTİ

İddiaya göre, olayda hayatını kaybeden Türk vatandaşı, akıl hastalığı nedeniyle polisi arayarak kendisini ihbar etmişti. Ancak olay yerine gelen Alman polisleri, sokak ortasında gerçekleşen olayda vatandaşla karşılaşınca trajik bir son yaşandı.

POLİS, ELİNDE BIÇAKLA YAKLAŞAN VATANDAŞI 4 KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Türk vatandaşı, elindeki bıçakla polislere doğru yaklaşmaya başladığı iddia edildi. Polis ekipleri, bu tehlikeli durum karşısında vatandaşa yönelik 4 kurşun sıkarak olaya son verdi. Cinayet, Türk vatandaşının ailesinin gözü önünde yaşandı.

ALMAN POLİSLERİ OLAYI GİZLİYOR İDDİASI

Olayın ardından iddia edilen bir başka skandal ise Alman polisinin bu trajik olayı gizlemeye çalışması. Ancak olaya tanıklık eden bir kişi, cep telefonu kamerasıyla yaşananları kaydederek skandalı gün yüzüne çıkardı.

BENZER BİR VAKA 2015'TE DE YAŞANMIŞTI

Bu olay, Alman polisinin benzer bir skandala karıştığı ilk durum değil. 2015 yılında Hannover şehrinde, annesinin gözü önünde 16 yaşındaki engelli bir Türk çocuğu polis tarafından öldürülmüştü. Alman hükümetinin ve Türkiye'nin bu yeni olaya karşı alacağı tutum merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İbrahim Tatlıses'in Torunundan Tatlıses'e Zehir Zemberek Sözler!
Barış Arduç ile Hande Erçel'den Sürpriz! Başrol! Hayranları Şaşkın!
Mete Gazoz Kariyerindeki tek eksiği kapattı!
İstanbul'un Su Dengesi: Baraj Doluluk Oranlarındaki Dalgalanma ve Su Kaynaklarındaki Durum
Türkiye’nin anneleri araştırmasının çarpıcı sonuçları neler?