Almanya’da Çiftçi ve Nakliyeci Protestoları Devam Ediyor

Almanya'da çiftçiler ve nakliyeciler, Berlin'de hükümetin tarım politikalarını protesto etti. Çiftçiler, tarımsal sübvansiyonların kademeli olarak kaldırılmasını eleştirirken, nakliyeciler de kamyon ücretlerindeki artışı protesto etti.

Almanya'da tarım politikalarına karşı çiftçi ve nakliyeci protestoları Berlin'de yoğunlaştı; çiftçiler tarımsal sübvansiyonların kaldırılmasını eleştirirken, nakliyeciler de kamyon ücretlerindeki artışı protesto etti.

Almanya'da tarım politikalarına yönelik protestolar devam ediyor. Berlin'de gerçekleşen bir gösteride çiftçiler ve nakliyeciler, hükümetin tarım politikalarını eleştirerek tepkilerini dile getirdi. Çiftçiler, hükümetin tarımsal sübvansiyonları kademeli olarak kaldırma kararını protesto ederken, nakliye şirketleri de kamyon ücretlerindeki artışı eleştirdi. Ancak, Alman Çiftçiler Birliği'nin eyleme destek vermemesi ve hükümetin kesinti planlarına karşı çıkmaması, beklenenin altında bir katılımın yaşanmasına neden oldu. Federal hükümetin 2024 bütçe açığını kapatmak için tarım sektöründen 920 milyon euroluk kesinti yapmayı planladığı ve tarım araçlarına yönelik vergi muafiyeti ile tarımsal mazot sübvansiyonlarını kaldırma girişimi, protestoların ana gündem maddelerinden biri olarak öne çıktı. Bu durum, tarım sektöründeki paydaşlar arasındaki gerilimi artırdı ve politika yapıcıların dikkatini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Afganistan'daki sellerde 50 kişi yaşamını yitirdi
İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bir gazeteci ve birçok kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Güneş yüzeyinde patlama: Şiddetli jeomanyetik fırtına bekleniyor!
ABD'den açıklama: "İsrail, Gazze’de uluslararası hukuku ihlal etti demek makul"
Kuzey yarım küre için güçlü bir jeomanyetik fırtına uyarısı yapıldı!