Alpay Özalan’a Bakanlık mı Geliyor? Meclisteki Son Olayı Gündemde

Eski futbolcu ve AKP milletvekili Alpay Özalan’ın, değişecek kabinede bakanlık için adı geçtiği iddia edildi. TBMM’de yaşadığı sert tartışmalar ve kavgalı geçmişiyle tanınan Özalan, son olarak milletvekili Ahmet Şık’a yumruk atmıştı.

Eski futbolcu ve AKP milletvekili Alpay Özalan, TBMM'deki sert tartışmalar ve kavgalarla sık sık gündeme gelmişti. Özalan, son olarak TBMM kürsüsünde konuşma yapan milletvekili Ahmet Şık’a saldırmış ve yumruk atmıştı. Bu olay sonrası meclisteki tutumu eleştirilen Özalan, şimdi ise kabineye bakan olarak atanacağı iddialarıyla gündemde.

KABİNEDE ADI GEÇEN İSİMLERDEN

Gazeteci Tahir Kum’un iddiasına göre, Alpay Özalan’ın adı değişecek olan kabinede bakanlık için gündeme geldi. Özalan'ın bakanlık için değerlendirilip değerlendirilmeyeceği merak konusu olurken, bu iddia siyaset kulislerinde de konuşulmaya başlandı.

MECLİS'TEKİ SERT TAVRI İLE TANINIYOR

Özalan, meclisteki saldırgan tutumları ve sert çıkışlarıyla bilinen bir isim. Geçmişte de meclis oturumlarında diğer milletvekilleriyle yaşadığı gerilimler ve kavgalar nedeniyle sık sık haberlere konu olmuştu. Ahmet Şık’a yaptığı son saldırı, Özalan’ın siyaset sahnesinde dikkatleri üzerine çekmesine neden olmuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.