Alperen Duymaz Ahsen Eroğlu Emre Kınay Yangın Bölgelerinde Bizzat Yardıma Gitti!

Son Yaz'ın yıldızı Alperen Duymaz ve Menajerimi Ara dizisinin yıldızı Ahsen Eroğlu orman yangınları için sahaya inerek canla başla çalışıyor!

Ünlü isimler sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışarak orman yangınlarının söndürülmesi için çaba sarf ediyor.

Bazı ünlü isimler ise alana yangın bölgelerine giderek bizzat yardım ekiplerine destek olmaya çalışıyor! Onlardan bazılarıda Emre Kınay, Ahsen Eroğlu ve Alperen Duymaz!

Ormanlarımız ciğerlerimiz canıyor! Hayvanlar ölüyor! Müdahaleler yetersiz! Ünlü isimlerde tıpkı vatandaşlar gibi seslerini sosyal emdyadan duyurmaya çalışıyor.

Son Yaz dizisinin yakışıklı oyuncusu Alperen Duymaz, Menajerimi Ara dizisinin başarılı ismi Ahsen Eroğlu ve ünlü oyuncu Emre Kınay yangın bölgelerine bizzat inerek destek olmaya çalıştı.

Ünlü isimler hayvanları ve vatandaşları kurtarmaya çalışırken Emre Kınay yayınladığı videdoda gelemeyn müdahale desteğine sitem etti ve yangının ilerlediğini kaydetti.

Emre Kınay "Yeter artık! Delirttiniz herkesi.  En sonunda insana cinnet getirtiyorsunuz. Bunca vergiyi biz niye veriyoruz. Deprem vergisi verdik yediniz. Verilen her vergiyi başka yerlere harcadınız. Artık yeter. İnsanlar yanıyor, hayvanlar yanıyor, ülke yanıyor  farkında değil misiniz? Utanmadan bir de çıkıp gözümüzün önünde yanan yangını kontrol altına aldık diyorsunuz. Bu millet koyun mu? Niçin sesini çıkarmıyor kimse?

Utanın artık! Delirttiniz herkesi! Bu kundakları o yaktı bu yaktı diyeceksiniz ilerde. Bu alanlardan kim menfaat sağlayacaksa ilerde onlar sorumlu. Asla çivi çakılmayacak dediğiniz yere otel yapıldı. Hepsini biliyoruz. Kimse salak değil. Gidin Avrupa ülkelerini arayın ülkeye 50 tane yangın söndürme uçağı getirin. Onun parasını da biz öderiz hiç merak etmeyin ama ayıptır artık utanın. Hiç kimse geri zekâlı değil" diyerek tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor
Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu
Borçlarını ödeyemeyenler bu yönteme başvuruyor!