Alperen Şengün sakatlık açıklaması yaptı!

Yaşadığım sakatlık sonrası arayıp soran ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah'a çok şükür dizimde herhangi bir sorun bulunmamakta. Bileğim burkulduğu için küçük bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi..

NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, geçtiğimiz gece Sacramento Kings maçının son anlarında yaşadığı sakatlık sonrasında oyun alanını tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kalmıştı. Ancak milli basketbolcu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada dizinde herhangi bir sorun olmadığını belirtti ve sadece bileğinin burkulduğunu ifade etti.

Alperen Şengün, yaşadığı sakatlık sonrası destek olan herkese teşekkür ederek, "Allah'a çok şükür dizimde herhangi bir sorun bulunmamakta. Bileğim burkulduğu için küçük bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden daha kuvvetli dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarıyla taraftarlarına ve sevenlerine moral veren Şengün, en kısa sürede sağlığına kavuşarak sahalara dönmeyi planladığını da belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.