Altay Bayındır'ın Muhteşem Geri Dönüşü: Galatasaray Taraftarını Coşturan Anlaşma!

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Altay Bayındır, kısa süre önce Manchester United'a transfer olmuştu. Ancak, başarılı kaleci şimdi Galatasaray ile anlaşma aşamasında. Taraftarlar, Altay'ın muhteşem geri dönüşünü heyecanla bekliyor.

Fenerbahçe'de sergilediği ilk sezon performansı ile Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan 25 yaşındaki milli kaleci Altay Bayındır, başarılı performansının ardından geri kalan sezonlarda taraftarın eleştirilerine maruz kalmıştı. Bu sezonun ilk haftalarında kalesinde yaşadığı hatalı gollerle tribünlerin tepkisini çeken genç oyuncu, 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz devi Manchester United'a transfer olmuştu.

YALNIZCA 1 MAÇTA FORMA GİYDİ: GALATASARAY İLE ANLAŞMA AŞAMASINDA!

André Onana'nın kötü başlangıcına rağmen kaleyi teslim alamayan Altay Bayındır, Manchester United forması altında şu ana kadar sadece 1 maça çıkabildi. Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan genç kalecinin ise Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile devam eden sözleşme görüşmelerinde tıkanıklık yaşanırken, Okan Buruk'un onayıyla Altay Bayındır'ın Galatasaray'a transferi an meselesi oldu.

MÜJDELİ HABER: GALATASARAY, ALTAY BAYINDIR İLE ANLAŞTI!

Gazeteci Zafer Ertaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile her konuda anlaşma sağlandı. Sarı kırmızılı ekip, sezon sonunda transferi resmen açıklayacak. İngiltere macerası kısa süren Altay, dönüş hazırlıklarına başlamış durumda." ifadelerini kullanarak Galatasaray'ın Altay Bayındır transferindeki son durumu duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nuri Şahin İçin Beşiktaş ve Feyenoord Arasında Rekabet Başladı
Galatasaray, Fenerbahçe derbisi için antrenmanda!
NBA Play-off Yarı Finaallerinde Denver Nuggets ve New York Knicks Öne Geçti
Beşiktaş Yeni Sezonda Güçlü Bir Kadro İçin Hamle Yapıyor: Transferler ve Ayrılıklar!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!