Altay'da yeni dönem: Murat Pervane başkanlık görevini Süleyman Özkaral'a devretti

Altay Spor Kulübü'nde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Kulüp Başkanı Murat Pervane, çeşitli sebeplerden dolayı başkanlık görevini Süleyman Özkaral'a devretme kararı aldığını açıkladı.

Altay Spor Kulübü'nde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kulüp Başkanı Murat Pervane, çeşitli sebeplerden dolayı görevini Süleyman Özkaral'a devretme kararı aldığını duyurdu. İki ay önce tek aday olarak seçilen Pervane, kısa bir süre içerisinde aldığı bu zorlu kararı camiaya açıkladı.

GÖREVİ SÜLEYMAN ÖZKARAL'A DEVREDİYOR: KULÜBÜN GELECEĞİ İÇİN ODAKLANMA ZAMANI

Pervane'nin yaptığı açıklamada, yurtdışı seyahatleri ve iş yoğunluğu nedeniyle görevi daha etkin bir yönetim için devretme kararı aldığını belirtti. Başkan Pervane, "Altay Spor Kulübü Başkanlığı görevini, gelecekteki daha büyük başarılar ve yüksek standartlı bir yönetim için gerekli olan özenle devretme kararı aldım" dedi.

YENİ BAŞKAN SÜLEYMAN ÖZKARAL: UZUN YILLARIN DENEYİMİYLE GÖREVE HAZIR

Yeni başkan Süleyman Özkaral ise uzun yıllardır kulübe emek veren bir isim olarak biliniyor. Pervane, bu görevi devralacak ismi yönetim kuruluyla gerçekleştirdikleri istişare sonucunda belirlediklerini açıkladı. Özkaral'ın görevi devralmasıyla birlikte Altay Spor Kulübü'nün geleceği şekillenmeye başlayacak.

PERVANE'NİN VEDA VE TEŞEKKÜRLERİ: "GÖNÜL VERDİĞİM KULÜBÜME HİZMETE DEVAM EDECEĞİM"

Başkan Pervane, veda açıklamasında, yeni başkana başarılar diledi ve kulübe olan gönül bağının devam edeceğini vurguladı. "Bu süreçte yanımda olan, kulübümüze ve bana destek veren herkese en içten şükranlarımı sunarım" diyen Pervane, Altay Spor Kulübü'nün daha büyük zaferlere koşacağı günleri sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.