Altaylı: 'Mehmet Şimşek'in Ekibinde Çatlak Sesler, Erkan İddiaları ve Eleştiriler Alev Alev!

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube programında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan ve ailesine dair ortaya atılan iddiaları ele alarak dikkat çekici bir analiz sundu. Altaylı, Mehmet Şimşek'in durumdan rahatsız olduğu yorumlarına katılmadığını ifade etti

Fatih Altaylı, TCMB Başkanı Erkan İddialarını Değerlendirdi: "Mehmet Şimşek'in Ekibinden Eleştiriler Var

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube programında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan ve ailesine yönelik öne sürülen iddiaları ve kulis bilgilerini değerlendirdi. Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in durumdan rahatsız olduğu görüşüne katılmadığını belirterek, Erkan'ın tecrübesinin Şimşek'ten daha üst düzeyde olduğunu ifade etti. Altaylı, bu durumu eleştiren kişilerin gelecekte Mehmet Şimşek'e karşı bir kampanya düzenleyebileceğini öne sürdü.

MEHMET ŞİMŞEK'İN EKİBİNDEKİ ELEŞTİRİLER: "HAFİZE GAYE ERKAN'IN RÖPORTAJI ZARAR VERİCİ

Altaylı, Mehmet Şimşek'in ekibine dair edindiği duyumları paylaştı. Erkan'ın Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a verdiği röportajı eleştiren Altaylı, Şimşek'in ekibindeki bazı kişilerin bu röportajın yanlış ve zarar verici olduğuna dair düşüncelerini saklamadığını belirtti. Altaylı, Şimşek'in ekibinin, Erkan'ın röportajı öncesinde danışma yapılmadığını ve tecrübeli birisinin fikir alınmamasının hatalı olduğunu düşündüğünü aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.