Altın borcu olanları terletecek! Altın yeni rekor geliyor işte fırsat

Altın fiyatlarındaki anlık düşüş ve yükselişlerin peşinden ekonomist Hatice Kolçak'ın yorumu dikkat çekti. Yatırımcıların yakından takip ettiği ekonomist isim, altına borcu olanlara kötü haberi duyurdu. İşte korkutan uyarı...

Altına borcu olanlara seslenen ekonomist Hatice Kolçak, zamanın az kaldığını işaret etti. Milyonlarca yatırımcı tarafınca yakın takibe alınan altın gelişmelerinde, haftaya rekorla başlayan altın tutarları gündemde yer alıyor. Altın borcu olan vatandaşlar yükselişleri gördükçe ecel teri döküyor.

 

YENİ REKORLAR GELECEK

Günden güne yükselen altın fiyatlarıyla ilgili, daha ne kadar yükseleceği merak konusu oldu. ABD enflasyon verilerinin açıklanmasıyla gerileyen altın, dolar kurundan aldığı destekle yeni rekorlara kapıyı açtı. Hafta başlangıcında 2.000 TL'nin üzerinde giriş yapan altın tutarları, yatırımcıyı sevindirirken, borçluların kabusu oldu. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, bundan sonra olacakları tek tek söyledi. Altına borcu olanların zaman kaybetmemesi gerektiğini işaret ederek yeni rekorlar geleceğini söyledi

KRİZ ANLARINA DİKKAT

Güvenilir liman olarak nitelendirilen altın, son zamanlarda yatırımcıların gözdesi oldu. Yükseliş eğilimi devam eden altında Ekonomist Hatice Kolçak'ın yorumları dikkat çekti.

Merak edilen soruları cevaplayan Kolçak, altına ve dövize borcu olanların bir an önce kapatması gerektiğini söyledi. Esnaf ve iş yeri sahiplerine çağrıda bulunan ekonomist, borçların haricinde kriz anlarını yönetebilmek adına evde nakit tutulmasına da önem taşıdı.

ALTIN DEĞERİNDE FIRSAT

Altın ve dolar arasında yatırım tercihi yapmakta kararsız kalan vatandaşlara Kolçak'tan tavsiyeler geldi. Uzun vadeli yatırımlarda altının tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Gram altının halen ucuz olduğunu söyleyen Kolçak, yatırımcılar için bir fırsat olduğuna değindi.

 

GRAM ALTIN 3.000 TL OLACAK

Altın tarafında tahminlerini paylaşan Kolçak, mart ayı itibariyle 2.200 TL seviyelerini işaret etti. Tahminlerinin devamında haziran - temmuz ayı için gram altında 2500 - 2700 TL seviyelerinin altını çizerek yıl sonu için 3.000 TL rekorunun beklendiğini altını çizdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı