Altın fiyatına baklava! Kilosu bin lirayı aştı: Artık dilimle satılacak

Zamların etkisiyle her geçen gün artan fiyatlar, şimdi de baklavaya yansıdı. Kilosu altın fiyatlarıyla kıyaslanacak seviyede olan baklava, yaprak sarma ve karpuz gibi dilimle satılmaya başlanacak. Bir dilim baklava fiyatını öğrenenler şaşkına döndü.

Market raflarından benzin fiyatlarına kadar pek çok alanda artan zamların ardından şimdi de baklava kilo fiyatları gündeme bomba gibi düştü. Kilosu altın fiyatlarıyla yarışan baklava, yaprak sarma gibi dilimle satılmaya başlanacak. Akşam bir dilim baklava fiyatını görenler şaşkına döndü.

YAPRAK SARMA VE KARPUZ SONRASI BAKLAVA DA DİLİMLE SATILACAK

Benzin fiyatlarından market alışverişine kadar hayatın birçok alanında hissedilen zamların etkisi baklavayı da vurdu. Yaprak sarma ve yaz aylarında karpuzun dilimle satılmasının ardından şimdi de baklava aynı akıbete uğramış durumda. Kilosu altın fiyatlarıyla yarışırken, bir dilim baklava fiyatı da dudak uçuklatıyor.

FATİH PORTAKAL'DAN UYARI: "ALDIĞINIZ YERLERE DİKKAT EDİN"

Gazeteci Fatih Portakal, konuya dair yaptığı değerlendirmede baklava fiyatlarının aşırı yükselmesine tepki gösterdi. YouTube kanalında konuşan Portakal, "Baklavanın kilosu 1050 lira olmuş, tane de 50 liraya geliyor. Bu durumda ne düşünüyorsunuz? Aldığınız yerlere dikkat edin" uyarısında bulundu. Artan fiyatlarla birlikte tüketiciler, gıda alışverişlerinde daha seçici olmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tasarruf paketi açıklanmadan hemen önce 63 lüks araç kiralamış
Elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
Ayşe Ateş tutuklu sanık Emre Yüksel'in videosunu paylaştı
Ensar Vakfı kurucusu ölmeden önce cinsel saldırı suçundan ceza almış
AK Partili başkan, uyuşturucu operasyonunda tutuklandı