Altın için önemli tarih: Bu fırsat güzelce değerlendirilmeli!

Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, ABD enflasyon verisinin beklentileri nasıl etkileyeceğini değerlendirirken, ons altındaki rekor yükseliş ve gram altın için öngörülerini paylaşıyor.

ABD ENFLASYON VERİSİNİN ETKİSİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bugün açıklanacak olan ABD enflasyon verisinin önemine vurgu yaparak, bu verinin piyasalarda nasıl bir etki yaratacağını takip edeceklerini belirtti.

ONS ALTININ REKOR YÜKSEKLİĞİ VE BEKLENTİLER

Ons altının dün 2189 dolar seviyesine yükselerek rekor kırdığını dile getiren Memiş, bu noktadan sonra bir kar satışı beklentisinde olduğunu ifade etti. Tahminine göre, ons altında yaklaşık 80 dolar civarında bir satışın gelebileceğini belirten uzman, 2100 dolar seviyesini destek olarak takip edeceklerini söyledi.

SALI VE ÇARŞAMBA ÖNEMLİ

Salı ve Çarşamba günlerini önemli olarak işaret eden Memiş, bu günlerde yaşanacak olan gelişmelerin gram altın yatırımcıları için kritik olacağını dile getirdi. Ons altındaki olası satışların kalıcı olmayacağını öngören uzman, yönünün yeniden yukarı olacağını öne sürdü.

FIRSATLAR İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Altın bulunduran yatırımcılara acele etmemeleri uyarısında bulunan İslam Memiş, satışı bekleyen yatırımcılara ise bugün açıklanacak ABD enflasyon verisinin ardından ortaya çıkabilecek alım fırsatlarını takip etmelerini önerdi. ABD enflasyon verisinin sonrasında olası alım fırsatlarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Memiş, bu durumun gram altın yatırımcısına destek verebileceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ogün Şanlısoy, 'Gelgit' Albümüyle Dorock XL Kadıköy'de Unutulmaz Bir Lansman Konseri Verdi
Bir Havayolu Şirketi Ortalama 70 Bin Liraya Çalışacak Kabin Memuru Arıyor!
9 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Jilet Dişli Canavarlar: Porto Alegre Felaketinden Sonra Timsahlar Sokaklarda!
Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları görüntülendi!