Altın Piyasasında Günlük Değişim: Kilogram Fiyatı Yüzde 3,4 Azaldı

Altın piyasasında standart altının kilogram fiyatı yüzde 3,4 azalışla 2 milyon 350 bin liraya geriledi. KMKTP'de işlem hacmi 4 milyar 362 milyon lirayı aştı. Bugün en aktif işlem yapanlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Garanti BBVA bulunuyor.

Altın piyasasında bugün yaşanan gelişmelere göre, standart altının kilogram fiyatı yüzde 3,4 azalışla 2 milyon 350 bin liraya geriledi. Bu düşüşle birlikte en düşük ve en yüksek fiyat aralığı 2 milyon 350 bin ile 2 milyon 434 bin lira olarak kaydedildi. Kıymetli metal piyasasındaki toplam işlem hacmi ise 4 milyar 362 milyon lirayı aştı. Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Garanti BBVA gibi önde gelen kurumlar, bugün altın borsasında en yoğun işlem yapanlar arasında yer aldı.

Altın piyasasında, standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 3,4 azalışla 2 milyon 350 bin liraya düştü. En düşük 2 milyon 350 bin lira ve en yüksek 2 milyon 434 bin lira olarak kaydedildi. Dünkü kapanış fiyatı ise 2 milyon 432 bin lira idi. KMKTP'de altın işlem hacmi 4 milyar 362 milyon 663 bin 172,77 lira olurken, işlem miktarı 1.839,75 kilogramı buldu. Tüm metallerde ise toplam işlem hacmi 4 milyar 419 milyon 252 bin 677,58 lira olarak gerçekleşti. Bugün altın borsasında en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler, Garanti BBVA ve Türkiye İş Bankası yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Alarko Holding, Jeotermal Seracılıkta Güçlü Adım: Nata Tarım'ın Tüm Hisselerini Devraldı
Nisan'da Finansal Performans: BIST 100 Liderliğini Sürdürürken, Külçe Altın Rekor Kırdı
İş Bankası Genel Müdürü Aran'dan uyarı geldi: Kredi ve kart ödemelerinde problem!
Dev kripto borsası iflas etti! 11 milyar dolarlık borcu kapatmak için o strateji kullanılacak
Telefon fiyatlarını etkileyecek geniş kapsamlı bir adım atıldı! Teknoloji dünyası sarsılacak