Altın satın alacaklar dikkat! Kuyumcular tüyoyu vermiş oldu

Eskişehir'deki bir kuyumcu olan Emre Öztürk, altın fiyatlarıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Bayram öncesinde altın fiyatlarında bir düşüş yaşandı ve 2 bin 480 TL seviyesine kadar geriledi.

Eskişehir'deki bir kuyumcu olan Emre Öztürk, altın fiyatlarıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Bayram öncesinde altın fiyatlarında bir düşüş yaşandı ve 2 bin 480 TL seviyesine kadar geriledi. Ancak bayramdan sonra bu seviye 2 bin 510 TL'ye kadar yükseldi. Bu durum yeni bir rekor değil, fakat ilerleyen günlerde fiyatların yeniden rekor kırıp kırmayacağını söylemek zor. Piyasa çok hızlı hareketleniyor."

Öztürk, altın fiyatlarındaki artışın ziynet eşyaları yerine gram altına yatırım yapmanın daha mantıklı olduğunu savundu. "Önceden yatırım için ziynet altınları öneriyorduk, ancak işçilik maliyetlerinin yükselmesiyle birlikte gram altına olan talep arttı. Özellikle 22 ayar gram altınların piyasadan toplanmasıyla 24 ayar gram altına olan ilgi arttı. Bu nedenle şu anda yatırım yapacak kişilere 24 ayar gram altın tavsiye ediyoruz. Daha sonra cumhuriyet altını ve çeyrek altın da yatırım için değerlendirilebilir" şeklinde konuştu.

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.