Altının kilogram fiyatı arttı

Bugün altın borsasında en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar arasında Yapı ve Kredi Bankası, NMGlobal Kıymetli Madenler, VakıfBank, Garanti BBVA ve İstanbul Altın Rafinerisi öne çıktı.

Altın piyasasında, gün içinde standart altının kilogram fiyatı en düşük 2 milyon 863 bin lira, en yüksek ise 2 milyon 873 bin lira seviyelerine ulaştı. Gün sonunda kilogram fiyatı yüzde 0,2 oranında bir artışla 2 milyon 873 bin lira olarak belirlendi. Bir önceki gün standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 868 bin lira olarak kapanmıştı.

Kapalı Çarşı'da işlem gören altınların toplam işlem hacmi 3 milyar 758 milyon 527 bin 892,52 lira olarak gerçekleşti, işlem miktarı ise 1.329,68 kilogram oldu. Diğer metallerin toplam işlem hacmi ise 3 milyar 815 milyon 672 bin 245,02 lira seviyesinde tamamlandı.

Bugün altın borsasında en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar arasında Yapı ve Kredi Bankası, NMGlobal Kıymetli Madenler, VakıfBank, Garanti BBVA ve İstanbul Altın Rafinerisi öne çıktı. Bu kurumlar, altın piyasasındaki yoğun işlemlerle dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.