Altınok: "600 dairenin Altınok adına tapusunu göstersin istifa edeceğim!"

Altınok, Antalya'da 600 konutunun varlığına dair iddiaları reddetti. Altınok, Mansur Yavaş, 'Turgut Altınok mal beyanında bulunmadı.' diyor. Yalan söylüyor, iftira atıyor, çamur atıyor. 600 dairenin Altınok adına tapusunu göstersin istifa edeceğim," sözlerini söyledi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını Yenimahalle ilçesinde sürdürdü.

"600 EVİM OLDUĞUNU SÖYLEYEN YALANCIDIR"

Altınok, basın mensuplarının sorularına cevap verirken, Antalya'da 600 konutunun bulunduğu iddialarını reddederek şu ifadeleri kullandı:

"600 evim olduğunu söyleyen yalancıdır, iftiradır, çamurdur, ahlaksızdır. Mansur Yavaş, 'Turgut Altınok mal beyanında bulunmadı.' diyor. Yalan söylüyor, iftira atıyor, çamur atıyor. 600 dairenin Altınok adına tapusunu göstersin istifa edeceğim."

''ZERRE ŞEREFİ, ONURU VARSA O İSTİFA EDER''

"Zerre şerefi, onuru var ise o istifa eder. Yazan, çizen kim var ise hepsine maddi manevi dava açacağız. Mal varlığı azalan bir belediye başkanı var. Yavaş, Belediye Başkanı olduktan sonra Londra'da ev almış. Oturduğu ev 25 milyon lira. Hangi parayla aldı, kendisi onu açıklasın.''

Ankara'nın kaybedecek 5 yılı daha kalmadığını söyleyen Altınok, "Ankara'nın Yavaş'la yok olan, kaybolan bir 5 yılı var. Ankara Altınok'la kazanacak ya da bir 5 yıl daha 'Ne yaptım, keşke elim kırılsaydı.' diyecek. Ankara bir 5 yıl daha böyle idare edemez. Ankara'ya eseri ve hizmeti yok. Sonra Ankara'ya diyor ki, 'Benden bir şey bekleme.' Bu başkent, Sayın Yavaş'a 10 gömlek fazla geldi," sözlerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

MSB Basın Toplantısı: F-16 Tedarik Süreci ve Terörle Mücadelede Güncel Gelişmeler
Öğretmenler dikkat: İl içi yer değiştirme başvuruları başlıyor!
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: "Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir"
İliç'teki Maden Heyelanı: TBMM Komisyonu İncelemeleri Sürdürüyor
Huawei'nin Yapay Zeka Destekli Veri Depolama Çözümleri Türkiye'de Yatırımı Artırıyor