Altınok, mal varlığı hakkında basına tepki gösterdi

Mal varlığı ile ilgili yeni bir açıklama yapan Altınok, haber yapan televizyonculara tepki göstererek "Ben orada ayeti diyorum. Her şey Allah'ındır diyorum. Objektif bir televizyonculuk yapın," sözlerini söyledi.

Turgut Altınok, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Etlik Şehir Hastanesi'nde görevli doktor ve sağlık personeline karanfil verdi. Sonrasında Altınok, mal varlığına dair soruları yanıtladı.

"BEN ORADA AYET DİYORUM OBJEKTİF OLUN"

Mal varlığını ne zaman açıklayacağına yönelik sorusu üzerine Altınok, "Ben orada ayeti diyorum. Her şey Allah'ındır diyorum. Objektif bir televizyonculuk yapın. Diyorum ki belediye başkanı olduğumda 'Ankara'nın en zengin belediye başkanı' diye haberler, yapıldı. Mal varlığımı yakın zamanda açıklayacağım," sözlerini söyledi.

"Onu ben istediğimde duyacaksınız" diyen Altınok, şunları söyledi: "Herkes saklı gizli mal varlığına baksın. Altınok'un sakladığı gizlediği bir şey yok. Başkan olduktan sonra mal varlığım azalmıştır, belgeleriyle... Dolayısıyla hırsızların, dürüstlere çamur atma hakkı yoktur. Altınok'un, yaşamı saftır, nettir ve temizdir."

NE OLMUŞTU?

Mal varlığı ile ilgili konuşan Altınok, şunları söylemişti: "Mal bizim değil Allah'ın, biz emanetçisiyiz. Altınok'un mal varlığı, belediye başkanı olmadan önce. "Belediye başkanlığına baktığımızda kayıp var... Londra'da evim falan yok, çocuklarımın şirketi de yok. Londra'da belediye başkanlığı maaşıyla ev alamazsınız. Londra'da kimin evi varsa ona sorun. Altınok'un neyi varsa Türkiye sınırlarındadır."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar
MHP'den Sinan Ateş haberlerine tepki geldi