Altınözü Rehabilitasyon Merkezi'nde tecavüz!

Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Altınözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde iki çocuk arasında tecavüz gerçekleşti.E.K. M.K adlı çocuklardan 18 yaşındaki M.K., yurt görevlilerine 21...

Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Altınözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde iki çocuk arasında tecavüz gerçekleşti.

E.K. M.K adlı çocuklardan 18 yaşındaki M.K., yurt görevlilerine 21 yaşındaki E.K arkadaşının tecavüzüne uğradığını anlattı.

SAVCILIĞA HABER VERİLDİ
Rehabilitasyon Merkezi görevlileri ise olayı hemen Altınözü Savcılığı ile polise bildirdi. Polis savcılık talimatıyla çocukları alıp adliyeye götürdü. Pedagoglar eşliğinde ifadesi alınan çocuklar, tecavüz olayını itiraf ettiler. Çocukların anlatımlarına göre 21 yaşındaki E.K., 18 yaşındaki M.K.’ye odada bulundukları sırada zorla tecavüz ettiğini belirtti.

Hatay Altınözü’nde bulunan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki tecavüz iddialarıyla ilgili olarak yetkililer hakkında müfettiş soruşturması başlatılıp başlatılmayacağı merakla bekleniyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış