Amazfit Moonbeam : Kadınlara özel akıllı bileklik

Bu modelin en çok öne çıkan yönü ise şıklığı ile beraber aynı zamanda yüksek pil ömrü. Amazfit Moonbeam ile ilgili teknik detaylar bu haberimizde.

Bu modelin en çok öne çıkan yönü ise şıklığı ile beraber aynı zamanda yüksek pil ömrü. Amazfit Moonbeam ile ilgili teknik detaylar bu haberimizde.

Apple kendi akıllı saattlerini üretirken genellikle, donanım ağırlıklı bir strateji izliyor. Ancak kadınlar için tasarlanan bu akıllı bileklik modeli, donanım özelliklerinden ziyade şık bir görüntü ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu model, bileklik olarak kullanılabildiği gibi aynı zamanda, kolye haline de gelebiliyor.

Hem akıllı telefonlarda, hem de bilekliklerde en büyük problemlerden bir tanesi de şarj süresi ile ilgili oluyor. Bazı akıllı telefon modellerinde şarj süresinin çok uzun saatleri bulması, kullanıcıları mağdur edebiliyor. Ancak bu akıllı saat modelinde herhangi bir uzun şarj problemi ortaya çıkmıyor. Yalnızca 2 saat içerisinde bu bileklikler %100 şarj olabiliyor.

Zarif bir tasarıma sahip olan bu modeller, kablosuz şarj özelliği ile de ön plana çıkmayı başarıyor. Ayrıca Bluetooth 4.0 ve üzeri bağlantıyı destekleyen bir sistemi mevcut.

Moonbeam son olarak IP68 sertifikası sayesinde; suya ve toza karşı da dayanıklılığı kanıtlanmış bir akıllı bilekliktir. Bu modelin teknik özellikleri ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Alcatel 5V inceleme

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!