Amazon, çocuklar için iki mobil oyun getiriyor

Amazon Kids+ olarak bilinen hizmet, çocuklara uygun kitaplar, TV şovları, filmler, oyunlar ve daha fazlası için bir tür tek durak noktası işlevi gördü.

İlk oyun, Super Spy Ryan, Pocket.watch TV şovu Ryan’s World’e dayanan çok oyunculu bir oyun Bugün ABD, İngiltere ve İrlanda’daki hem Google Play hem de Apple uygulama mağazalarında mevcut. Bir diğer mobil oyun olan Do, Re & Mi, okul öncesi seti için tasarlanmış bir müzik eğitimi oyunu. Oyun, Kristen Bell ve Jackie Tohn’un oynadığı aynı adlı Kids+ şovuna dayanıyor. Bu oyun yakında iOS için ABD, İngiltere, Kanada ve İrlanda’da satışa sunulacak. Daha sonra bölgesel olarak her yere yayılacak.

Çocuklar her iki oyunu da cep telefonlarında veya Amazon Fire tabletlerinde oynayabilir. Bunlar, Kids+ hizmetinde sunulan ilk mobil oyunlar ve yakında daha fazlası da gelecek. Amazon Kids+ içerik bölümünün küresel başkanı Natasha Lipovac “Her zaman milyonlarca ailenin evlerine ve yaşamlarına neşe ve eğlence getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle, iki yıl önce, nasıl daha fazla çocuğa ulaşabileceğimizi ve Amazon Kids+ orijinal içeriğinin büyüsünü ve inceliğini cep telefonlarına nasıl taşıyabileceğimizi araştırmaya başladık” ifadelerini kullandı.

Çocuğunuz için bir Kindle Kids e-okuyucu satın aldıysanız, muhtemelen Kids+’ı zaten biliyorsunuzdur. Prime abonesi olan çok sayıda ebeveyn göz önüne alındığında, bu mantıklı bir hamle olabilir. Geçen ay şirket, oyunları da içeren çocuk dostu bir video konferans tableti olan Amazon Glow’u piyasaya sürdü. Gelecekte, şirketin tüm farklı cihazlarında çalışacak şekilde tasarlanmış çok daha fazla çocuk odaklı içeriğini göreceğiz.

Elon Musk Twitter’ı Satın Almak İçin 43.4 Milyar Dolarlık Teklif Yaptı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!