Amazon Nehri'ni kanosuyla geçmeye çalışan kadın öldürüldü

Amazonas eyalet polisi, eşyalarını çalmak için Emma Kelty'ye saldırdığı belirtilen 17 yaşlarındaki üç şüpheliyi gözaltına aldı. 43 yaşındaki Londralı kadının öldürüldüğü Brezilya'nın kuzeyindeki Amazonas'ta eteklerinde...

Amazonas eyalet polisi, eşyalarını çalmak için Emma Kelty'ye saldırdığı belirtilen 17 yaşlarındaki üç şüpheliyi gözaltına aldı. 43 yaşındaki Londralı kadının öldürüldüğü Brezilya'nın kuzeyindeki Amazonas'ta eteklerinde bulunan Solimoes nehri, uyuşturucu kaçakçılığı ve korsan saldırılarıyla tanınıyor.

İngiltere'de yayınlanan Guardian gazetesinin haberine göre, sorgu sırasında zanlılardan biri, eşyalarını çaldıktan sonra Kelty'i silahla iki kez vurduklarını ve ardından nehre attıklarını itiraf etti. Amazonas polisi, hırsızların Kelty'nin iki cep telefonunu, tablet bilgisayarını ve GoPro kamerasını satmaya çalışırken yakalandıklarını söyledi.

Kelty, 13 Eylül'de Twitter'dan yaptığı son paylaşımda "50'ye yakın adamı ellerinde tüfek ve oklarla botların içinde" gördüğünü anlatmıştı. Şubat ayında BBC'ye bir röportaj veren Kelty, Amazon macerası öncesindeki hazırlıklarını şu sözlerle anlatmıştı: "Önemli olan, riskleri azaltabilmek. Bir süredir savunma dersleri alıyorum, en azından tehlikeli bir durum olursa hazırlıklıyım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"