Amazon Prime Day bu yıl Temmuz ayında yapılacak.

Premium müşterilere özel bu indirimli alışveriş günü Amazon tarafından 2020 yılında Ekim’de yapılmış, takip eden 2021 yılında Haziran’a çekilmişti. Amazon 2022 yılında da geleneğini bozmayarak Prime Day’i yeniden ertelemiş görünüyor.

Amazon’dan yapılan açıklamada 2022 yılının ilk çeyreğindeki kazanç raporu sunulurken, Prime Day’in temmuzda yapılacağı açıklaması da yapıldı. Fakat açıklamada indirimlerin içeriğine veya kesin tarihlerin ne olacağı hakkındaki bilgilere yer verilmedi.

Açıklamada “Bu yıl Prime Day, 20’den fazla ülkede Temmuz ayında gerçekleşecek. Amazon’un yıllık alışveriş etkinliği sırasında Prime üyeleri, her kategorideki ulusal markaların ve küçük işletmelerin ürünlerinden tasarruf edebilecek.” bilgisi verildi.

Amazon Prime Day geçtiğimiz birkaç yıl içinde Black Friday ve Cyber Monday dışında, sunduğu ürün çeşitliliği ve indirim oranlarının yüksekliği sebebiyle en iyi indirim fırsatlarından biri haline geldi. Prime Day’in  yarattığı avantajlar sebebiyle Amazon’un bu yıl Prime üyelik fiyatını, paketin 2018’den bu yana ilk fiyat artışı olan yıllık 119 dolarlık eski fiyatından yıllık 139 dolara çıkartması bekleniyor.

Kesin tarihler hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda – ve hangi indirimlerin kullanılmaya değer olduğuna dair tavsiye vermek üzere – sizi bilgilendireceğiz.

Snap CEO’sundan metaverse açıklaması

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!