Amedspor'un Başına Geçen Ersun Yanal'ın İlk Transferi Fenerbahçe'den Aldı

Gelecek sezon Süper Lig'e yükselmek isteyen Amedspor'da çok hareketli günler yaşanıyor. Amedspor iddialı bir kadro için çalışmalarına başladı. Takımın teknik direktörü Ersun Yanal, ilk transferini Fenerbahçe'den yapmaya hazırlanıyor.

TFF 2. Lig'den 1. Lig'e yükselen Amedspor'un ilk hedefi önümüzdeki sezon Süper Lig'e yükselmek. Bu kapsamda geçiş çalışmalarını sürdüren Amedspor, ilk olarak takımın teknik direktörlüğüne Ersun Yanal'ı atadı. Yanali'nin haberine göre transfer konusunda bir şeyler yapacağı belirtilen Amedspor'dan ilk transfer için Fenerbahce'nin kapısını çaldı.

Jose Mourinho "en iyisi" ilan etti! Messi'nin cevabı herkesi şaşırttı!

İSMAİL YÜKSEK AMEDSPOR YOLUNDA

 


Serdar Dursun'un F.Bahçe macerası sona erdi. Sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sona eren milli futbolcu, Amedspor'la sözleşme imzalamak üzere. Serdar Dursun'a yüklü miktarda maaş vermeye hazırlanan Amedspor, milli takımı en çok kazanan takım yapacak.

Sözleşmesine "en yüksek gelir eşitleme maddesi"ni ekleyen Amedspor, Serdar Dursun'a reddedilmesi güç bir teklifte bulundu. Teklifi Ersun Yanal aracılığıyla kabul eden Serdar Dursun, son kararını EURO 2024'ten sonra verecek.

Serdar Dursun bu sezon Premier Lig'de çıktığı 35 maçta 9 gol atıp 2 asist yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.