Ameliyat Sonrası Yeni Görüntüsünü Paylaşan Kadın, 'Burun Estetiği Hayal Kırıklığı'

Bir kadın, sosyal medyada paylaştığı videoyla burun estetiği sonrası deneyimlediği hayal kırıklığını dile getirdi. Videoda, burun estetiği sonrası yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşan kadın, burun şeklinin nasıl bozulduğunu detaylı bir şekilde anlattı.

Kadının video içeriği, beklentilerinin aksine olumsuz eleştiriler ve alaylarla karşılaşarak kısa bir süre içinde geniş kitlelere ulaşarak viral hale geldi. Bu durum, kadının estetik operasyonundaki negatif deneyimini daha geniş bir izleyici kitlesine duyurdu.

ALAY EDİLDİ

Kadının videosu, öngördüğünün aksine olumsuz değerlendirmeler ve alaylarla karşılandı ve kısa bir süre içinde büyük bir popülerlik kazandı, bu da kadının estetik operasyonundaki kötü deneyimini geniş kitlelere ulaştırdı. Farklı açılardan kaydedilen görüntülerde, burun deliklerinin simetrik olmadığı ve burun ucunun çökük ve çıkıntılı olduğu net bir şekilde görülebiliyordu. Kadın, estetik faciayı dile getirerek, "Başka bir estetik felaketi yaşadım. Yandan herhangi bir sorun yokmuş gibi görünse de, burun deliklerim çok küçük ve asimetrik. Estetik operasyonun mağduru oldum" dedi. Kadının paylaştığı video, binlerce kişi tarafından sosyal medyada izlendi ve değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de duyuruldu
Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üzerinde ödeme yapıyor
Kurbanlıklarda düşüş: Fiyatlar belli oldu
Alper Gezeravcı'dan açıklama: "Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?