Amerika'da bir anne bebeğini ‘yanlışlıkla’ fırında öldürdü!

ABD'de bir anne, bebeğinin ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Polis, "bebek ölümü" ihbarı üzerine olay yerine gittiğinde, annenin bebeğini fırında uyutarak ölümüne neden olduğunu açıkladı.

ABD'nin Kansas kentinde yaşayan Mariah Thomas adlı bir anne, bebeğini fırında uyuttuğu iddiasıyla polisin dikkatini çekti. Bebek ölümü ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bebeğin yanıklarla dolu olduğunu tespit etti ve maalesef bebeğin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Bu trajik olayın ardından görgü tanıklarından biri, annenin bebeği yanlışlıkla beşik yerine fırına koyduğunu ifade etti.

"İÇYÜZÜNÜN KORKUNÇ OLDUĞUNA HEM FİKİRİZ"

Kanada’da yayın yapan CTV News’ün haberine göre, bir görgü tanığı, "Bebeği uyuması için yatırdı. Ancak yanlışlıkla beşik yerine fırına koydu" ifadesinde bulunmuş oldu.

Savcı Jean Peters Baker, yaptığı açıklamada, "Bu trajedinin içyüzünün korkunç olduğuna hemfikiriz. Kalplerimiz bu değerli yaşamın kaybıyla sarsıldı. Ceza adaleti sisteminin, bu korkunç hadiseye uygun şekilde yanıt vereceğine güveniyoruz" dedi. Olayın detaylarına ilişkin ise polis ve savcılık soruşturması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve