Amir Hadziahmetovic: Beşiktaş'ta Kalmak İstiyor

Beşiktaş'ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, uzun süre sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldıktan sonra tamamen iyileşti. Kiralık gitme planlarını reddeden Hadziahmetovic, takımda kalmak istediğini belirtti ve eski formunu yakalamak için antrenmanlara başlayacak.

Beşiktaş'ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, uzun süredir yaşadığı sol diz sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Tamamen iyileşen 27 yaşındaki oyuncu, kiralık olarak gönderilme önerilerini geri çevirerek takımda kalma kararını verdi. Hadziahmetovic, eski formunu geri kazanmak için yakında antrenmanlara başlayacak.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş'ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı formaya geri dönmeye ve rekabete hazır olmaya kararlı. Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta sol dizindeki kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması nedeniyle uzun süre sakat kalan 27 yaşındaki futbolcu tamamen iyileşti ve yakında takımla antrenmanlara başlayacak.

Ancak Hadziahmetovic'in kiralık olarak gönderilmesi yönündeki planlara rağmen, futbolcu bu seçeneği reddetti ve takımda kalmak istediğini kulübe bildirdi. Başarılı futbolcu, maç ritmini yakaladıktan sonra eski formunu geri kazanacağına inanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.