Anadolu Efes'te Erdem Can Dönemi Sona Erdi

Anadolu Efes Basketbol Takımı, başantrenör Erdem Can ile yollarını ayırdığını resmi bir açıklama ile duyurdu. Lacivert-beyazlı kulüp, uzun bir süredir görev yapmış olan Erdem Can ile yollarını ayırma kararı alarak, bu değişikliği taraftarları ve spor kamuoyuyla paylaştı.

Anadolu Efes Basketbol Takımı, başantrenör Erdem Can ile yollarını ayırdığını resmi bir açıklama ile duyurdu. Lacivert-beyazlı kulüp, uzun bir süredir görev yapmış olan Erdem Can ile yollarını ayırma kararı alarak, bu değişikliği taraftarları ve spor kamuoyuyla paylaştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Anadolu Efes Spor Kulübü olarak, başantrenörümüz Sayın Erdem Can ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze kattığı değerli emekleri için en içten teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Erdem Can'ın Anadolu Efes'in başında görev yaptığı süre zarfında elde ettiği başarılar ve takıma katkıları vurgulanarak, teşekkür edilen açıklamada, yeni bir dönemin kapısının aralandığı belirtildi. Aynı zamanda, kulübün başantrenör pozisyonu için gelecekteki planlarına dair bilgiler de verilmedi. Bu ayrılık, Anadolu Efes'in basketbol alanındaki stratejik yöneliminde bir değişiklik olarak kabul edilirken, Erdem Can'a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyerek teşekkürler ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!