Anadolu Üniversitesi: İkinci Üniversiteye Başvuru Süresi Daralıyor!

Hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için sınavsız ikinci üniversite fırsatı sürüyor. Kayıt işlemleri 18 Ekim’e kadar online olarak gerçekleştirilebiliyor. Haberin detayları...

Hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvuru imkânı sunuluyor. İkinci Üniversite kapsamında, herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar, lisans ve ön lisans programlarına başvurabilirken, ön lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da sadece ön lisans programlarına başvurabiliyor.

KAYIT İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

2024-2025 Öğretim yılı için İkinci Üniversite web başvuru ve kayıt işlemleri 16 Temmuz Salı günü başladı ve 18 Ekim Cuma günü sona erecek. Bu fırsat, yükseköğrenim almak isteyen öğrenciler için büyük bir avantaj sunuyor.

GÜÇLÜ PROGRAM SEÇENEKLERİ

Sınavsız ikinci üniversite ile öğrencilere 39 ön lisans ve 21 lisans programında okuma fırsatı sunuluyor. Ayrıca, öğrenciler 30 binin üzerinde ders malzemesine ücretsiz erişim imkânına sahip. 81 ilde 110 sınav merkezi ve öğrencilik işlemleri için büro desteği de Anadolu Üniversitesi'nin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

ONLINE KAYIT KOLAYLIĞI

Kayıt işlemleri online olarak gerçekleştiriliyor, böylece öğrenciler kolaylıkla başvurularını yapabiliyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı atın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.