Ancelotti, o kararı nedeniyle Arda Güler'den özür diledi!

İspanya La Liga'nın açılış haftasında Real Madrid, Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Rodrygo'nun 13. dakikada attığı gol, Vedat Muriqi'nin 53. dakikada eşitliği sağlamasıyla geçersiz hale geldi. Maç sonunda Mendy kırmızı kart gördü.

İspanya La Liga'nın ilk haftasında Real Madrid, Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Carlo Ancelotti yönetimindeki son şampiyon, maçın 13. dakikasında Rodrygo'nun attığı golle öne geçti. Ancak 53. dakikada Vedat Muriqi, skoru eşitleyen golü kaydetti. Müsabakanın son anlarında, 90+7. dakikada Real Madrid'den Mendy, Muriqi'ye yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart gördü.

ANCELOTTİ, ARDA GÜLER İLE GÖRÜŞTÜ


Bu sezon Real Madrid'de daha fazla süre alması beklenen Arda Güler, karşılaşmanın 88. dakikasında Bellingham'ın yerine oyuna girdi. Maçın ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler ile bir görüşme yaptığı bildirildi.

ANCELOTTİ: "HATA YAPTIM"


Defensa Central'de yer alan habere göre, teknik direktör Ancelotti, Arda Güler ile konuşarak pişmanlığını dile getirdi ve özür diledi. İtalyan teknik adamın, "Hata yaptım, değişimleri daha önce yapmalıydım." şeklinde ifadeler kullandığı öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.