Ancelotti Türkiye'deki o yeteneğe hayran kaldı: "Bu çocuk gelecekte Ballon d'Or'u kazanabi

Arda Güler'in Real Madrid'deki teknik direktörü Carlo Ancelotti, Türkiye'nin Karadağ ile oynadığı maçı izledi. Eleştirilen Ancelotti, Arda'nın performansını övgüyle değerlendirdi. İşte haberin detayları...

Arda Güler, milli takımın Karadağ'ı 1-0 yendiği maçta öne çıktı. 19 yaşındaki genç futbolcu, takımın oyununu kurma görevini ustalıkla üstlenerek liderlik yaptı. Maçta skora doğrudan etki edemese de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Tüm takım arkadaşlarıyla mükemmel bir iletişim içinde olan Arda'nın Real Madrid’de daha fazla süre almayı hak ettiği ifade ediliyor.

Defensa Central'ın haberine göre, İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Arda Güler’in maçtaki performansını çok beğendi ve "Bu çocuk gelecekte Ballon d'Or'u kazanabilir, çok klas" ifadelerini kullandı. Arda'nın fiziksel eksikliklerini büyük ölçüde gidermiş olması olumlu bir gelişme olarak değerlendirilse de, Ancelotti'nin defansif yetersizlikleri nedeniyle ona yeterince süre vermediği iddia ediliyor. Milli maçta daha fazla defansa yönelmesi, Arda'nın alışık olmadığı bir oyun tarzı olduğu için fiziksel gücünü zorlamış gibi görünüyor. Genç futbolcunun gelişimi için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğu belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.