Ancelotti'ye tepki: "Sabredin sabredin diyor, falcıya mı geldik, ne sabrı?"

SkySpor kanalında, Batuhan Karadeniz, Arda Güler, Hakim Ziyech ve Fernando Santos hakkında oldukça dikkat çekici ifadeler kullandı ve İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'ye yönelik, "Arda mevzusunda sabredin sabredin diyor, falcıya mı geldik ne sabrı" tepkisini gösterdi.

SkySpor kanalında, Batuhan Karadeniz, Arda Güler, Hakim Ziyech ve Fernando Santos hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı ve İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'ye yönelik, "Arda mevzusunda sabredin sabredin diyor, falcıya mı geldik ne sabrı?" tepkisini gösterdi.

KİRALIK OLARAK GİDEBİLİR DEMEK REAL MADRİD MACERASI ONA ERDİ DEMEKTİR

"Ancelotti, Arda mevzusunda tadına etti, çocuğu aldılar fakat... Arda da çok sakatlandı o antrenmanı yedi ayakları bacakları doldu dedik, Ancelotti sabredin sabredin diyor falcıya mı geldik? Arda da çok sakatlandı fakat daha liglerin bitmesine 10 hafta varken Arda kiralık gidebilir ne demek? Ancelotti Arda mevzusunda rollendi."

FERNANDO SANTOS BEŞİKTAŞ'IN HOCASI DEĞİL

"Fernando Santos Beşiktaş'ın hocası değil. Beşiktaş'ın değerlerine göre futbol oynatmıyor, ben Santos'un oynattığı futbolu beğenmiyorum."

ZİYECH RAHAT RAHAT TAKILIYOR

"Ziyech kurumuş, o burada rahat rahat takılsın maaşını alıyor keyfine bakıyor. Ziyech antrenmana gelmiş takım arkadaşları tek tek fotoğraf çektirmiş 'senin antrenmanda görmek büyük mutluluk ayda yılda bir görüyoruz' diye."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'den Bomba Transfer Hamlesi: Romelu Lukaku İçin Harekete Geçildi!
Antalyaspor Gençleri: 29 Madalyayla Zafer Kazandı!
Manchester United'ın Savunma Kalesi Raphael Varane, Yaz Transfer Döneminde Takımdan Ayrılacak!
Fenerbahçe, Başkanlık Seçimi İçin Tarih Verdi!
Sergio Ramos'un MLS Macerası: San Diego FC'ye Transfer Olacak mı?